Site Overlay
Camelia Ciobanu

Camelia CIOBANU
Copiii cornețeni cântă sub îndrumarea Cameliei,  o profesoară inimoasă, cu o vastă experiență, dobândită pe băncile Universității de Muzică București și pe scena Filarmonicii George Enescu. Camelia a fost membru al Coralei „Divina Armonie” și a participat la numeroase concerte alături de nume ale muzicii românești, precum Angela Similea, Aurelian Temișan, Ovidiu Komornyik, Nico, Fuego, Pepe și alții. La cursurile de canto ce se desfășoară la Centrul Cultural Cornetu, Camelia asigură formarea vocilor copiilor talentați, indiferent dacă e vorba de canto clasic, muzică ușoară sau muzică populară.

Dana Popescu

Dana Corina POPESCU
Cursul de artă fotografică se desfășoară sub îndrumarea Danei, artist vizual, dar și trainer cu o bogată experiență în activități de formare adresate elevilor. Fotografia reprezintă pentru ea o metaforă, un mod diferit de înfățișare a realității, nestingherit de rațiune si bazat pe o bogata imaginație. După o îndelungată practică medicală, Dana s-a reorientat spre artă, urmând un master la Universitatea de Artă din București, specializarea fotografie și imagine dinamică. În prezent este doctorand în arte vizuale și o puteți urmări online pe pagina danapopescu.eu

Traian Marcu

Traian MARCU
Cursul de modelaj este susținut de Traian, sculptor, absolvent al Universității Naționale de Artă din București, membru al Uniunii Artiștilor Plastici și doctorand în arte vizuale. Traian a absolvit un master in pedagogie si are o experiență de peste 20 de ani ca trainer si lector. De 5 ani conduce Școala de modelaj TRAIART, in cadrul căreia preda copiilor si adulților cursuri de educație plastică, desen și modelaj in lut. A participat la numeroase expoziții si tabere de creație in România si in străinătate. Principalul sau obiectiv este explorarea si valorificarea potențialului plastic oferit de mișcare, găsirea echilibrului plastic intre principiul formei si cel al mișcării.

stefan Ciobanu

Ștefan CIOBANU
Cu o experiență de 27 ani în lumea muzicala româneasca si internațională, Stefan si-a pus amprenta artistica în cadrul show-urilor de televiziune "Un Show Păcătos" si "În Puii Mei" de la Antena 1, cât si "Te Vreau Lângă Mine" de la Kanal D, cântând de-a lungul carierei alături de nume sonore ale muzicii românești, precum Aurelian Temisan, Luminița Anghel, Monica Anghel, Pepe, Nico, Connect-R, Amna, Dan Helciug si mulți alții. Compozitor, orchestrator, om de studio dar si de live, Stefan îi inițiază cu entuziasm pe copiii cornețeni în tainele pianului și tobelor.

Scroll Up